Colourpoint.se är en privatägd domän där information om Brittiskt korthår och Brittiskt långhår i colourpointfärger delas. Allt du hittar på denna webb bygger på ideellt arbete, som påminner om en intresseförening. Colourpoint.se har  ett genuint intresse för att öka samarbete och kunskap inom colourpointavel på Brittiskt kort- och långhår.

Det uppskattas också enormt mycket ifall man vill bidra med material såsom bilder, information och tankar som kan relateras till colourpointuppfödning av Brittiskt kort- och långhår. Även om man vill länka denna webb från sin egen är mycket uppskattat.

Skicka in bilder

Använd formuläret (klicka här) eller maila till info@colourpoint.se.

Team

Anna Carlsson (SE*Meduseld’s)

Kontakt

info@colourpoint.se

Bilder

Tack för att vi fått använda era bilder på sajten (får ej kopieras eller användas utan upphovspersonens tillstånd):

Aila Heinilä
Anja Lindström
Anna Carlsson
Anna Ek
Anna Kaldemark
Anna Sartor
Anastassia Carlberg
Annika Ljung
Caroline Råberg
Elisabeth Roos
Jenny Starborg
Marianne Karlsson
Marta Nyström
Nina Skaja Mičániová
Toma Dijokiene